Meyra Bayram

Meyra Bayram

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2016 Üyelik: Haziran 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Etmiyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Bahçelievler 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Meyra Bayram Hakkında

Meyra Bayram Kişisel Antrenör ve Pilates Hocası kategorilerinde hizmet vermektedir.

Size özel fitness- pilates dersi (personal training )hizmeti vererek hedefinize daha güvenli, etkili bir şekilde ulaşmanızı sağlıyorum.

-Derslerimi yüz yüze olduğunda anlaşmalı olduğumuz yerlerde yapmaktayım.

-Online tercih ederseniz, whatsapp üzerinden görüntülü olarak dersleri gerçekleştirmekteyim. Benim eşliğimde hareketleri uyguluyorsunuz ve bir saat sürüyor. Beraber müsait gün ve saatlerimizde anlaşarak dersleri yapabiliriz.

-Eğer hareketlere ve yapılışlarına hakimseniz sadece aylık antrenman-beslenme programı da tercih edebilirsiniz. Maddi olarak sizin için çok daha uyguna gelmiş olur ancak size sadece programları veriyorum, siz kendiniz uyguluyorsunuz ve istediğinizde bana soru sorabiliyorsunuz.

-Ankara Üniversitesi Besyo mezunu, gerekli lisanslara ve sertifikalara sahip deneyimli bir eğitmenim. İsterseniz diploma ve sertifikalarımı da tarafınıza iletebilirim. 7 yıldır bu işi yapmaktayım ve kendim de aktif olarak bu sporları yapmaktayım. Bu zamana kadar birçok öğrenci, birçok farklı hedefe yönelik kişilerle çalıştım ve yüksek oranda memnuniyet sağladım.

-KİLO VERME- YAĞ YAKIMI

-KİLO ALMA- VÜCUT GELİŞTİRME- KAS KAZANIMI

-POSTÜRAL BOZUKLUKLAR İÇİN EGZERSİZ

-MEDİKAL EGZERSİZ

-CROSSFİT

-TRX TRAİNİNG

-FONKSİYONEL EGZERSİZLER